Trainingsacteur

  • Maike 

Trainingsacteur

Oefen nieuwe vaardigheden met een trainingsacteur voor je ze in je werk gaat toepassen.

Samen met een trainingsacteur boots je een gesprek of situatie uit jouw praktijk na. De trainingsacteur reageert op jou, kan het gesprek zo sturen dat je toekomt aan het toepassen van je vaardigheden. Na het gesprek krijg je feedback.

 

Maike heeft veel ervaring als trainingsacteur en komt graag met je in contact om mogelijkheden te bespreken.

 

 

Ervaring tijdens eerdere samenwerkingen:

Maike kan haar kennis van en ervaring met leerprocessen en theatervormen combineren, waardoor ze een zeer goede trainingsactrice is. Ze schakelt snel, waardoor ze elke cursist van niveau Sociale Werkplaats tot CEO groot bedrijf op maat een oefenvorm kan aanreiken.

Ik ben een trainer die graag werkt met voorbeelden die cursisten ter plekke aanreiken. Die zijn dus niet “voorgekookt”. Niet elke acteur kan dat of vindt dat prettig. Maike voelt zich dan echter helemaal als een vis in het water.

Ze voelt mij als trainer haarfijn aan, snapt het doel van een werkvorm, kan zich helemaal geven en heeft geen last van een “acteursego”. Haar snelle schakelen, improvisatievermogen, begrip van haar rol als instrument tijdens een training en niet te vergeten haar gevoel voor humor maken dat ik al jaren heel prettig samenwerk met Maike en dat zeker zal blijven doen!

Suzan Vos, trainer/eigenaar Allroundcommunicatietrainingen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.